Mot en ny vardag

Imorgon börjar en ny vardag när jag återgår till jobbet. Allt är ännu ganska oklart hur och när jag kommer att jobba, men det löser sig väl. Klart är i alla fall att vi inte kommer att ha öppet som vanligt, utan ha kortare öppethållningstider. Jag borde därför kunna träna ganska normalt.

ny vardag

Frågan är bara vad jag ska träna. Vad ska jag satsa på? Mot maraton, mer cykling? Eller något helt annat? Nu är jag tvungen att bestämma mig, eftersom det kommer att kräva mer planering. Jag blir tvungen att anpassa mig efter mina arbetstider. Det är inte så där bara att sticka ut på en lång cykelrunda eller långa löppass.

Jag funderar faktiskt på att cykla till jobbet. Inte alla dagar, men de dagar som jag har morgontur. Det tar ungefär lika länge som att ta bussen, och jag ska ju ändå träna så… När jag sedan är hemma har jag både jobbat och tränat klart för dagen och kan spendera kvällen på annat sätt. Jag behöver inte klämma in träningen, utan den är redan gjord. Med min goda tur ösregnar det väl de dagar jag bestämmer mig för att cykla till jobbet. Precis som det gjorde i fjol.

Jag är nästan nervös för att fara tillbaka till jobbet. Det är evigheter sedan jag senast var där, tänk om jag inte kan något mer? Samtidigt blir det kul att träffa kollegor och kunder igen. Ha något att göra om dagarna och få rutiner igen. En ny vardag, inte bara bakning och promenader. Det försöker jag intala mig själv i alla fall. Helst skulle jag bara ligga i solstolen 🙂

3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *