Tio saker jag önskar mig i födelsedagspresent

Jag förstår mig inte på såna personer som inte vill fira sin födelsedag. Klart man ska fira! Jag tycker det är störande att fylla år kring midsommar (20.6), för då kan man inte fira. Alla är på väg till eller bort från stugan, och det passar inte. För att det är midsommar. Jag vill ju fira. Ordna kalas, planera, baka, fixa, städa och hela baletten. Få presenter och blommor och bli uppvaktad. Ifall någon nu känner att de vill köpa födelsedagspresent åt mig i alla fall, men inte vet vad de ska köpa. Let me help you.

vad jag önskar mig i födelsedagspresent

Tio saker jag önskar mig i födelsedagspresent

Hallonbuskar
Jag vet inte vad som har hänt med vårt hallonland. För något år sedan plockade jag tiotals liter hallon, och nu finns det knappt någon buske kvar. Jag skyller på den svarta katten 🙂

Äppelträd
Vi har bara två ynkliga äppelträd, jag har gärna fler.

Nagellack
Pastellfärger, neon eller pink. Eller så världens bästa nagellack i beige.

Luggage tag
Förr eller senare kommer vi att kunna resa igen och då behöver jag en luggage tag. Min förra försvann på vår senaste resa.

Träningsstrumpor
Man kan aldrig ha för många strumpor. Jag tycker om korta ankelstrumpor, storlek 38. Gococo är bäst, men det finns många andra bra märken.

Presentkort till sportbutik
Vissa behöver cykelkläder…

Handdukar
Stora badhanddukar tack.

Ansiktsmask eller peeling
Sheetmask är kul. Eller såna förpackningar som räcker till en gång.

Bubbliga drycker
Jag tycker om Italien, Nya Zealand eller Australien.

En solstol
Sådan som går att fälla ner i liggläge. Solsäng heter det visst enligt Google.

3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *