En långpromenad i solsken

Jag skulle egentligen springa idag, men jag har haft en krånglande mage hela dagen och ville inte riskera löparmage. Jag ville ändå göra något, eftersom vädret äntligen är fint och varmt igen. Det fick bli en långpromenad i solen istället. Verkligen inte fy skam det heller.

Jag har inte varit på långpromenad sedan jag återvände till jobbet i början av juni. Då när jag var permitterad, var jag och gick flera gånger i veckan. Det var så skönt att vara ute i solen idag. Jag lyssnade på en podd och bara njöt av det fina vädret. Totalt blev det över 8,5 kilometer.

Jag har saknat lite att vara och gå. Lyssna på en bra podd, låta tankarna komma och gå och plötsligt upptäcka att jag har varit ute i över en timme. Just nu har jag inte tid att promenera. Eller tid har jag väl, men jag prioriterar annat. Som att springa, träna styrka eller cykla. Det är ändå något speciellt med en promenad tycker jag. Det är skönt, men samtidigt blir det ju ett bra träningspass ifall man går långt, eller fort.

en långpromenad i solen

Imorgon är planen att cykla till jobbet igen, men under helgen vill jag springa. Mina löppass har känts så bra den senaste tiden att det är extra kul med löpning just nu. Lediga dagar och fint väder på det och det kan inte bli annat än bra.

2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *