Test av mina nya cykelbyxor

Äntligen har det varit tillräckligt varmt så att jag har kunnat testa mina nya cykelbyxor in action. Första intrycket? Såå mycket bättre än mina gamla. Mycket bättre dämpning/vaddering, inte alls en blöjkänsla, utan en slimmad känsla. Det syns knappt att det är cykelbyxor, utan det ser ut som vanliga shorts. Jag täcks gå bland folk i dem, jag tycker till och med att det är snygga. De klämmer in på rätt ställen, och känns som kompressionskläder. Helt klart ett bra köp!

mina nya cykelbyxor

Den nya tröjan har jag inte hunnit testa ännu, för det har det varit för kallt. Jag har cyklat med jacka. Nu verkar det i alla fall som det lovas bättre väder igen, så kanske jag snart kan testa den. Äntligen säger jag bara. Jag är trött på att träna i regn, även om det inte är ett problem, är det självklart mycket roligare att träna i solsken och fint väder.

Jag känner mig proffsig när jag susar fram i mina nya cykelbyxor. Shortsen känns mycket skönare än mina gamla. Nu känner jag mig sugen på att cykla långpass för att testa dem mer. Jag har inte alls bockat av mina cykelmål för sommaren, utan jag har bara cyklat till jobbet. Vilket inte är så bara, jag har cyklat nästan 800 kilometer under juni och juli. Men just nu lockar det att cykla långt, till en strand eller annan fin plats, ha med kaffe och nåt att äta och sedan cykla hem igen.

Vart ska jag cykla? Ifall jag har tur så upptäcker jag så här fina platser av en slump igen.

4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *