Kupiholmen och Levo runt

Jag har semester för tillfället och planen är att bocka av mina cykelmål för sommaren. Min mage krånglar, plus att min motivation till löpning är låg just nu på grund av alla inställda lopp. Jag cyklar hellre och det fungerar dessutom bättre med tanke på magen. Ingen risk för löparmage. Idag kunde jag bocka av två mål från min lista. Kupiholmen och Levo runt.

kupiholmen

Kupiholmen är ett obekant ställe för mig, det var något jag upptäckte av en slump när jag kollade runt på Google maps över nya cykelrutter. Egentligen finns där inget att se. Det är som vilken grusväg som helst. Skog, grusväg, någon sommarstuga och hus.

Jag ville främst cykla dit för att det är vid vattnet och att jag sett att där skulle finnas en bro. Vilken fin bro sedan! Broar finns det gott om i Pargas, men den här var hur fin som helst. Den är inte stor, utan en helt vanlig bro, men omgivningen runt omkring är fin. Jag tror till och med att jag sa ”uuuuu” högt för mig själv när jag såg den 🙂

Eftersom det inte finns mycket att se på Kupiholmen, cyklade jag vidare så långt jag vågade utan att riskera att hamna på folks privata gårdar, vände om och cyklade mot nästa ställe. Levo. Bra, fin och asfalterad väg. Tills jag skulle svänga av Levovägen för att i något skede komma ut på Sydmovägen igen.

Jag fick stanna några gånger för att kolla på Google maps, jag var väldigt osäker på rutten här. Det är inte direkt en stor väg, utan snarare en smal skogsväg med högt gräs. Det kan tänkas att jag cyklade på någons gård… Ut kom jag i alla fall igen på mer bekanta vägar. Tjugo kilometer totalt och ett bra träningspass.

kupiholmen

7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *