Cykelplaner för sommaren 2020

Jag hade cykelplaner för sommaren i fjol. Cykla till olika ställen, stanna på kaffe eller lunch och totalt cykla 1000 kilometer. Det gick ju sedan som det gick med den saken… Den här gången tänker jag skippa kilometermålet, men fortsätter jag cykla till jobbet är det bara en tidsfråga innan jag uppnår det. Jag ligger redan på över 500 kilometer totalt för maj och juni. I år fokuserar jag mer på ställen jag vill cykla till och olika rutter. Förra året blev det tre ouppnådda mål och de får hänga kvar, men jag har lagt till nya. Google maps är bra till mycket, till exempel att upptäcka nya platser i sin stad. Jag hoppas att kartan stämmer och att jag inte hamnar på någons privata bakgård.

cykelplaner för sommaren

Cykelplaner för sommaren 2020

Kupiholmen
Var finns Kupiholmen kanske ni undrar? Det här är ett helt främmande område för mig och egentligen tror jag väl inte att här finns direkt något att se. Precis som i fjol när jag fick för mig att cykla till Granvik bara för att, tänker jag i år cykla till Kupiholmen. Från Levo och Hoggais och ännu längre ut. Sedan blir det antagligen att cykla samma väg tillbaka eller fortsätta mot följande cykelmål, nämligen.

Levo runt
Det här vet jag inte riktigt vad jag ska kalla det för, jag väljer Levo runt. Det borde gå att cykla längs med Levovägen och sedan komma ut igen på Sydmovägen. Allt enligt Google maps. Här finns stor risk att jag cyklar på folks bakgårdar. Det lär också ska gå att cykla vidare till Bodnäs och komma ut där. Eller så tappar jag helt bort mig i skogen.

Airisto
Klart jag ska cykla till Airisto. Där får man väl lunch? Eller kaffe? Fint är där i alla fall och det är många år sedan jag var till stranden. Kanske på en varm sommardag. Cykla dit, sola och bada och cykla hem igen.

Tammiluoto vingård
En av de längre rutterna, men kanske den vackraste?

Littoisten järvi
Hur långt är det hit? 20 kilometer? Också ett ställe att cykla till, stanna vid stranden och sedan cykla hem igen.

framsteg med fysioterapin

Det enda lilla problemet med mina cykelplaner för sommaren är att jag inte vet när jag ska ha tid till att genomföra dem. Kilometerna och sträckan är inte ett problem, men tiden. Just nu cyklar jag nästan varje dag jag ska på jobb, mina lediga dagar är antingen vilodagar eller så springer jag. Jag tror att jag blir tvungen att ändra min träning ifall jag vill nå mina mål. Ta bilen eller bussen till jobbet, och springa de dagar jag jobbar och cykla på mina lediga dagar.

Har ni några bra rutter som tips? Vart ska jag cykla? Var finns det bra kaffe? Vad är en fin rutt?

 

2

2 tankar kring ”Cykelplaner för sommaren 2020

 1. Fredrika

  Köpte du cykel kläder? Har shorts men börjat drömma om en blus också, med ficka baktill på ryggen ?

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag har inte köpt ännu, jag väntar på rea och födelsedagspresenter 🙂 Jag vill både ha shorts och en tröja med ficka på ryggen. Jag har redan spanat in flera snygga modeller på XXL

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *