Årets första löppass

Nytt år och ett helt oskrivet blad. Nu kommer det att bli mycket av årets första. Först ut på tur, årets första löppass. Jag börjar med det viktigaste förstås. Jag hade egentligen inte tänkt springa under helgen, utan redan på torsdagen, men det blev ändrade planer. Kanske det till och med blev bättre så här? Att kunna inleda det nya året på bästa möjliga sätt. 

Jag hade inte någon plan med dagens löpning. Om jag hade sprungit på torsdagen, hade jag sprungit 10,1 kilometer för att nå upp till 650 kilometer totalt för 2020. Nu har det målet varit och farit och jag ”behövde” inte springa 10 kilometer. Jag kunde springa vad jag ville på årets första löppass.

årets första löppass

Förra året inledde jag året med en promenad

Det fick bli en helt vanlig mysrunda. En runda som jag skulle kunna springa i sömnen. Så många gånger har jag sprungit den. Det är min standardrunda nummer ett. En jag alltid springer som test inför lopp. Eller den första rundan efter ett uppehåll. Eller när jag inte vet vad jag ska springa. Då springer jag alltid den. Det är som om benen automatiskt far dit.

Formen är det fortfarande inget fel på och det känns som om det var en bra inledning på ett nytt år. Det här året vill jag springa mer och förhoppningsvis delta i något lopp. Jag tror att jag ska skriva ett skilt inlägg om mina träningsplaner för 2021. Vad jag vill satsa på och vad jag vill uppnå. Även om det säkert inte kommer att bli en överraskning för någon tycker jag själv om att läsa tillbaka på gamla inlägg. Just nu känns allt självklart, men om något år har jag glömt bort hur jag tänkte och då är det kul med blogg.

1

4 tankar kring ”Årets första löppass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *