Testrunda

I och med att jag nu ska ge det här med lågpulsträning en ny chans, så beslöt jag mig idag för att springa en testrunda. Jag tänkte att jag behöver någonting att jämföra med, för att se om det sker en förändring.

Jag sprang samma runda som jag brukar springa inför lopp. Det är en runda som jag kan utan och innan och den har jag sprungit många gånger förut. Det var den jag nötte då när jag började springa. Jag skulle helt enkelt klara av att springa hela. Rundan är 6,5 kilometer lång.

Som bäst har jag sprungit den på en 37 minuter ungefär. Idag var jag inte i närheten av det. Idag tog det 47:48, så nu har jag en tid att jämföra med. Medelpulsen var 148, jag var tvungen att gå lite mellan varven igen för att få pulsen att hållas under 150. Bevisligen går det ju att springa så långsamt att pulsen hålls nere, men det är frustrerande. Ibland känns det som om det skulle gå snabbare om jag gick istället.

Planen är att jag ska springa samma runda igen om fyra veckor för att se om det har skett en förändring. Nu förväntar jag mig inte några radikala förändringar efter en så kort tid, men en liten förbättring hoppas jag på förstås.

0

0 tankar kring ”Testrunda

  1. Pingback: Sammanfattning vecka 32 | hopihopi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *