Underbart vinterväder

Lugnare träningsvecka. Ingen löpning. Hur tänkte jag riktigt?! Det är ju nu jag ska vara ute. Nu när det är sol (!), snö och underbart vinterväder. Till och med jag tycker att det är ganska fint just nu. För kallt, förstås, men jag fryser alltid. Nu är det i alla fall vackert väder. Idag blev det löpning igen, samtidigt som resten av Pargas. Det var många som var ute och njöt av solen och det fina vintervädret idag.

underbart vinterväder

Löpningen kändes helt okej. Det är jobbigt att springa i mina Icebugs och det är egentligen för kallt för min smak, men jag ville passa på eftersom det var så fint vinterväder. Jag vet att det inte kommer många dagar som dessa. Snart blir det slask, grått och blåsigt igen. Hur många dagar med sol och snö är det under en vinter? Tre? Om ens det. När har det ens varit snö på vintern senast? För något år sedan?

Jag har tyvärr inte många bilder att bjuda på från dagens löprunda, eftersom min telefon också tyckte att det var för kallt 🙂 Jag hann ta några foton, men när jag skulle fota från ett annat ställe ”laddade den ur”. Den hade över 40 procent kvar av batteriet, men den tyckte att det var för kallt. Det är inte första gången det händer. Varken med den här telefonen, eller med andra jag haft. Det är lika irriterande varje gång, för idag hade det funnits mycket fint att fota. Kanske jag ännu hinner fota vinterlandskap innan allting smälter bort.

0

4 tankar kring ”Underbart vinterväder

  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Tyvärr tror jag att snön snart kommer att regna bort och det kommer att bli slask och grått igen

   Svara
 1. Martina

  Underbar helg, verkligen. Blev både dubbla promenader och löpning som trots kylan och mina misstankar gick som en dans. Bara flög fram och föret var sånt att mina vanliga Nike tossor var mycket samarbetsvilliga. Söndamorgonen här i Karis var dessutom helt surrealistiskt vacker så det blev en del foton tagna.
  Hoppas vi får fler dagar och veckoslut som vi kan njuta såhär!
  Ha en bra start på veckan.

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag har också tillbringat mycket av helgen utomhus, både promenad och löpning. Jag hoppas att snön hålls och att det inte blir slask. Lite varmare skulle det nog få vara bara 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *