Nu är det för kallt

Planen var att springa idag efter jobbet, men nu är min smärtgräns nådd. Nu är det för kallt för löpning. Jag fryser konstant just nu. Hemma, när jag går till bussen, på bussen, på jobbet. Det är på den nivån att jag typ skakar och står och värmer händerna på en varm kopp. Så ingen löpning för mig. Inte i alla fall idag.

för kallt för löpning

Jag hoppas på lite varmare väder. Minus tio grader går väl ännu, men blir det kallare än det tycker jag att det är för kallt. Jag vet inte hur jag ska klä mig för att inte frysa. På jobbet har jag inget val, då är det arbetskläderna som gäller. Hemma sover jag i fleecebyxor, dubbla täcken och katt. Men det här med löpning. Jag har fodrade vintertights, jag har underställ, men inget hjälper mot stelheten i framsida lår. Vad ska jag göra för att frysa mindre? Säg nu för tusan inte kallbada 🙂 Jag badar inte ens på sommaren.

Istället för löpning blev det styrketräning. Jag kunde äntligen lägga på mer vikt på skivstången efter att ha varit tvungen att plocka bort. Nu känns det som om jag har blivit starkare och den styrketräning jag gjort har haft effekt. Jag är kanske inte lika svag längre, utan orkar mer igen. Det är kanske inte bara dåligt med kyla. Det betyder att jag har mer tid för annan träning. Jag har redan tränat styrka två gånger den här veckan och det blir antagligen ännu ett pass. Ifall inte vädret gör en helomvändning och jag kan springa igen.

1

2 tankar kring ”Nu är det för kallt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *