Den perfekta sommardagen

Hur ser den perfekta sommardagen ut? Det finns det säkert många åsikter om, men det här är min version. Varsågod att kopiera. Obviously är det soligt och varmt.

airisto

Den perfekta sommardagen Heidi style

Börja dagen på bästa möjliga sätt, morgonlöpning. Ställ klockan på tidig väckning, men nu behöver vi inte ta i ändå 🙂 Åtta räcker. Kvällen innan har du självklart plockat fram löparkläderna. Ät en liten banan eller drick en smoothie innan, plus lite vatten och sedan är det bara ut genom dörren. Spring valfri runda kring timmen.

den perfekta sommardagenUnder tiden du springer har förhoppningsvis någon annan i huset vaknat och fixat frukost. Det vill säga, gräddat brödet. Kom hem från din löprunda, duscha och ät sedan frukost ute. Jag väljer nygräddat bröd, köp förgräddad ciabatta/baguette från butiken, med färskost, skinka, ost, gurka och tomat. Och många koppar kaffe.

 

Efter frukosten, nu borde klockan vara kring elva, parkera dig i solstolen. Lyssna på podd, läs en bok eller slösurfa. Fyll på med dricka och ät några chips under dagen. Här går det lätt några timmar. Kom ihåg solkrämen.

den perfekta sommardagen

När du tycker att chips inte längre räcker som mat, är det dags att klä på sig. Kanske du även vill duscha av dig all solkräm och svett. Bege dig till närmaste restaurang eller uteservering för middag. Pizza eller hamburgare och en kall dryck på det. Efter middagen kanske du hittar till en annan uteservering. Eller så går du en kvällspromenad genom stan. Stannar vid en parkbänk, ser på folk, båtar och beundrar solnedgången. Har du riktigt tur är det dans i gästhamnen eller underhållning någon annanstans.


den perfekta sommardagen

Hur ser din perfekta sommardag ut?

2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *