En bra avslutning på veckan

Det var inte meningen att ta en bloggpaus, men bloggen kraschade. Den var borta i tre dagar, men nu är jag tillbaka igen. Vad har hänt sen senast? Inte mycket egentligen, jag har tränat på som vanligt. Det har blivit lite mindre träning den här veckan. Två löppass, simning och gym. Idag blev det i alla fall ett lite längre löppass på över tio kilometer och det blev en bra avslutning på veckan.

en bra avslutning på veckan

Det har varit mycket på jobbet den här veckan och lusten och orken till träning har inte riktigt funnits där. På fredagen hade jag tänkt springa, men det ösregnade så jag skippade det. Jag brukar inte ha något emot att springa i regn, men då vill jag kunna värma mig och ta det lugnt efteråt. Jag visste att det skulle bli en stressig dag på jobbet och att jag inte hade tid till att ta det lugnt efter löpningen. Det enda jag skulle hinna med var en snabb dusch och snabbt iväg till jobbet. Ibland finns helt enkelt inte tiden.

Idag har jag varit ledig och därför kunde jag springa ett längre pass utan att behöva stressa iväg någonstans. Nästan elva kilometer blev det. Godkänt tycker jag och en bra avslutning på veckan. Jag tycker det är så skönt att jag är i sådan form att jag kan springa över tio kilometer vilken dag som helst. Det kändes inte ens i kroppen. Inte trötta ben, pigg känsla och bra flås. För inte så länge sedan ändå var tio kilometer ett långpass för mig. Nu är jag i sådan form att det är standard. Att det bara är tiden som stoppar mig. Eller snarare brist på tid. Sträckan är inget problem, men jag hinner inte springa så långt innan jobbet. Och nej, jag tänker inte stiga upp tidigare 😉

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *