Fram med min pannlampa

Jag springer alltid med reflex när det är mörkt. Förstås. Nu tror jag dessutom att jag är tvungen att ta fram min pannlampa och börja använda den när jag springer på kvällen. Det är så mörkt. Jag vill se var jag sätter fötterna. Även om det är gatubelysning, tycker jag att det inte hjälper. Gatubelysningen är mer på/mot gatan, än på cykelvägen och där jag springer.

jag behöver min pannlampa

Jag har haft pannlampa i flera år, men inte använt den på länge. Kanske främst för att jag inte brukar springa sent på kvällen så ofta. Jag brukar kunna anpassa min löpning till lediga dagar, dagsljus eller att springa på morgonen. Ibland har jag inget annat alternativ ifall jag vill springa, än att springa efter jobbet. På kvällen i mörker. Eller kväll och kväll, halv sex var klockan idag när jag startade. Men mörkt i alla fall. Och mörkare lär det väl bli.

Löpningen kändes i alla fall riktigt bra. Det börjar finnas fart i benen fast jag inte sprungit intervaller. Ibland blir jag förvånad över tempot, eftersom jag ändå tycker att löpningen känns lätt. Jag tycker att jag borde vara flåsigare eller tröttare i benen med tanke på vilket tempo jag springer i. Det är kul att bli positivt överraskad. Jag kan inte bedöma hur fort jag springer och sedan när klockan piper till. 6:05. Inte så pjåkigt.

Nu hoppas jag att den goda formen håller i sig. Jag vill inte ha snö, eller hala vägar. Även om jag inte tycker om att springa i mörker, springer jag nog hellre i det än i snö, kallt och halt. Jag vill kunna springa i mina vanliga skor så länge som möjligt. Inte i mina Icebugs, för jag har nämligen inte köpt trailskor. Ännu.

Använder du pannlampa?

0

4 tankar kring ”Fram med min pannlampa

 1. Petra

  Jag har en pannlampa men jag springer sällan ute nu hamnar ha så mycket kläder m.m … bekvämt att springa inne vid gymmet med t shirt och shorts …men är man ute så reflex och pannlampa är nog bra att ha nu

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag tycker inte heller om att jag är tvungen att ha så mycket kläder på när jag är ute, men jag har inget annat val ifall jag vill springa. Det är bara att bylta på sig 🙂

   Svara
    1. hopihopi Inläggsförfattare

     Jag springer aldrig på löpband, även om det finns på gymmet där jag går. Men på gymmet vill jag mest göra annat, sånt jag inte kan göra hemma. Springa kan jag ju faktiskt göra ute.

     Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *