Sommaren 2022

Jag har ju inte bara tränat för maraton den här sommaren, även om det kanske blivit mer träning än normalt. Fokus var alltid på Tallinn maraton, men jag hann med mycket annat också. Sommaren 2022 i några bilder. Inte för att jag egentligen alls är redo för att sommaren är över ännu, men det är väl bara att inse fakta. Hösten är här.

Sommaren 2022

Grekland
Över två år sedan senaste resan. Så skönt, så välbehövligt och efterlängtat. Sol, värme, turistande, komma bort och se nya platser. Solnedgångar, promenader, strandhäng och drinkar. Rosévin och öl. Alla mina inlägg om Grekland finns samlade här.

amoudi bay

Kalas
Sam fyllde 40 och det var därför vi var till Grekland. Efter resan blev det att ordna kalas. Baka, fixa, pynta. Det gillar jag.

sommaren 2022

Konfirmation
Fick även äran att baka till en konfirmation. Och vara gäst. Kul att klä upp sig och vara social och gå på fest.

sommaren 2022

Grillfest
Tydligen har jag mest festat och kalasat. Fyller man 40 ordnar man fest för kompisar. Tror inte att jag tog en enda bild från festen, förutom strax innan den var slut och jag kom på att jag vill ha en gruppbild 🙂

Parfest
Som sagt, festandet fortsätter. Ordnas det happening i Pargas, då går man. Även om det är svinkallt och storm. Men kul var det.


sommaren 2022

Nagu/Kasberget
På vår semester var vi till Nagu. Först upp till Kasberget för att beundra utsikten och sedan bara till gästhamnen för att äta.


Fiskars
Under semestern var vi även till Fiskars. Vandra, äta, gå i butikerna, vandra lite mer. Fint ställe och fin dag att vara ute och turista.


Gästhamnen/Suntti/Kamu
Vi hann inte äta oss igenom alla Pargas restauranger och terrasser i sommar, men nästan. Till gästhamnen var vi flest gånger.

jag måste äta mer
sommaren 2022
sommaren 2022

Cykling
Det här har inte varit ett cykelår för mig, strax över 300 kilometer bara. Men som sagt var fokus hela tiden på Tallinn maraton, cyklingen såg jag som en alternativ träningsform. Något jag ville göra för att spara på benen, men inte något att stressa över om det inte blev av.

Kvällspromenader
Vi går aldrig på promenader annars, bara på sommaren. Oftast brorundan, ibland runt kvarteret, ibland till Norrby badstrand. Fota, sätta sig på en bänk och gå hem igen.

Vad har du gjort i sommar?

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *