Det går åt rätt håll

Det går åt rätt håll med träningen nu. Jag märker framsteg både i löpningen och i styrketräningen. I styrketräningen kan jag öka på vikterna och känna mig stark, och i löpningen kan jag springa längre sträckor igen. Absolut inga långpass ännu, men det siktar jag inte heller på. Men jag kan springa längre sträckor utan att pausa och närmar mig tio kilometer igen. Det känns ändå som standard för mig. Det vill jag kunna springa vilken dag i veckan som helst, oberoende om jag återhämtar mig från maraton eller satsar på styrketräning.

Det är alltid kul att se resultat, att det går åt rätt håll. Just nu tränar jag kanske tre gånger i veckan, ibland fyra. Lite beroende på hur det passar med jobbet. Det blir fortfarande promenader, ibland med Charlie och ibland ensam. Jag siktar på att träna styrka två gånger i veckan och springa två. Det känns som en lagom dos och en bra kombination. Sen när vi börjar simma igen, blir det antagligen ett sim/gympass, ett styrkepass hemma och två löppass. Men sen är det klart att vädret spelar en roll också.

det går åt rätt håll

Just nu när jag inte tränar för något specifikt löpmål, behöver jag inte springa om det ösregnar. Jag behöver inte pressa in träningen om jag har ett tight schema på jobbet. Det är faktiskt helt okej att bara ligga på soffan och se på Masterchef Australia. Det är mitt favoritprogram på tv. Jag har sett alla säsonger och blir alltid inspirerad till att laga mat. Ta det som ett tips!

1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *