När corona kom på besök

Här var det livat. Orsaken heter corona. Jag har nog nästan väntat på det, att när blir det vår tur att insjukna i corona. Sam blev sjuk förra vecka fredag, jag testade positivt igår. Då hade jag i och för sig känt mig sjuk redan i några dagar, men det var först på onsdagen som testet visade positivt.

På måndagen var jag ännu på en promenad. Jag var inte säker på om jag var inbillningssjuk eller faktiskt sjuk. Jag hade lite kli i halsen, men i övrigt inga andra symptom. Tog det säkra före det osäkra, vågade inte träna hårt ifall jag ändå skulle ha corona. Även om testet visat negativt på morgonen. Tur var väl kanske det.

när corona kom på besök

Efter det har jag inte gjort mycket. Sovit, vilat, sovit, ätit glass och kollat på Masterchef. Är så trött, har huvudvärk, är hängig och har lite feber. Och så känns det som om jag har träningsvärk i hela kroppen. Ryggen gör ont, baksida lår, ben, armar. Vilket jag i och för sig lite tror beror på att jag legat så mycket i sängen och soffan. Jag är inte van att vara så här stillasittande och inaktiv. Jag är ju van att träna och röra på mig.

Nu får allt det vänta. Förstås. Lite irriterande är det, eftersom jag tycker att jag haft ett bra flow med träningen efter maraton. Samtidigt är jag ändå glad att ha det nu. Eller inte glad förstås, det var fel ord. Är visst lite för trött för att blogga. Jag menar bara att jag inte tränar inför något specifikt för tillfället. Det spelar inte så stor roll om det blir en paus i träningen eller inte. Hellre nu, än innan Tallinn maraton var mera det jag tänkte.

Har du haft corona? Nu tror jag att jag ska ta en tupplur. God natt!

2

2 tankar kring ”När corona kom på besök

 1. Petra

  Nå voj äsch då.
  Jo jag hade corona i våras det var efter sportlovet ,mars ngn gång. Märkte nog att det var en annan slags förkylning . Hade ändå en lindrig variant. Lite snorig, tröttare men inget mer heller
  Fick förstås vänta med träning och löpandet ett tag
  Krya på er

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag har nog också en lindrig variant, täppt, huvudvärk och lite feber. Är så förbaskat trött bara, behöver vila på dagen efter att jag gjort något. Vet inte riktigt när jag ska kunna träna igen, när jag mest bara vill sova 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *