Efter corona

Hur länge kan man ha sviter efter corona? Jag är så trött, så trött. Den här jäkla coronan har verkligen sugit musten ur mig. Jag har inte haft feber sedan torsdagen, men jag är fortfarande täppt. Och trött. Så så trött. Idag har jag inte tagit en tupplur på dagen, men det har lockat. Jag försöker komma tillbaka till rutiner. Ha vanliga kläder på mig och inte gå omkring i pyjamas. Inte sova mitt på dagen. Städa lite och fixa lite, men jag märker att jag inte riktigt orkar.

Min koncentrationsnivå är noll och jag blir trött av att anstränga mig. Skulle skriva handlingslista till nästa vecka, men stirrade mest ut i luften. Öppnade kylskåpet, kom inte ihåg vad jag skulle ha. Öppnade kylskåpet igen, ah ost skulle jag skriva, skrev tomater. Vänta nu, vad var det vi skulle köpa. Ost.

efter corona

Träning är det sista jag tänker på. Just nu har jag inga planer på att börja träna igen. Jag tror nog att jag är tvungen att börja försiktigt. Jag har försökt läsa om träning efter corona, men eftersom jag inte orkar koncentrera mig vet jag inte vad jag läst. Lugnt och försiktigt kommer nog att vara ledorden. Promenader och lättare styrka. Om pulsen går upp bara av att jag städar, är det nog inte läge att springa intervaller direkt. Som om jag ens skulle göra det 🙂

Imorgon ska jag tillbaka på jobb. Första gången utanför huset på en vecka. Eller jag har varit till postlådan, men inte mer än det.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *