Asics Fujisetsu

Jag köpte ju nya skor här för bara några dagar sedan. Lite av ett spontanköp eftersom jag hade ett presentkort som skulle gå ut i december. Ett par nya dubbskor med goretex, Asics Fujisetsu. Idag blev första gången jag sprang i dem. Hur kändes då skorna?

asics fujisetsu

Helt okej eller kanske till och med bra. Inte dåliga i alla fall. Jag sprang bara fem kilometer och hade egentligen inte ens behövt dubbskor, men jag ville testspringa dem. De är betydligt lättare än mina Icebugs, så på det sättet kändes de bra. Men samtidigt vill jag ju alltid helst springa i lätta snabbskor. Shorts, vita snabbskor, solsken och sommar. Det är klart att jag inte precis känner mig snabb när jag är påbyltad till tänderna och springer i motvind. Men det är ju inte mina nya skors fel, det beror bara på omständigheterna.

Jag tror nog att jag kommer att trivas i mina Asics Fujisetsu. Eftersom de ändå kändes så pass lätta tror jag att de även lämpar sig för längre pass. De hade bra grepp och jag var inte rädd för att halka i dem. Idag var det visserligen inte halt, mest bara snöslask och blött. Icebugsen har varit bra skor när det är halt, men de har varit klumpiga och tunga att springa i. Just långpass har varit tungt i dem, inte för att jag sprungit så mycket långa långpass på vintern. Kanske det blir ändring på den saken nu när jag har nya skor?

Den här veckan har det faktiskt blivit tre löppass. Så mycket har jag inte sprungit på evigheter. Det är skönt att veta att jag inte har några men efter coronan mer, utan att jag kan träna som jag vill och att kroppen håller.

1

6 tankar kring ”Asics Fujisetsu

 1. Petra

  Jag är glad över att jag har ett par ice bugs skor för löpning. de är jätte lätta och något helt annat än vandrings ice bugs skor
  Man behöver dem defenitivt nu när det är halt ute
  Snygga är dina nya skor och hoppas du fortsätter trivas med dem

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag vet faktiskt inte vad jag har för Icebugs, jag har fått dem av mamma för att de var för små för henne. Det kan hända att det är tänkte mer för vandring än för löpning, eftersom de är så klumpiga och tunga.

   Svara
    1. hopihopi Inläggsförfattare

     Jag har haft många Asics tidigare, men sen har det kommit så många nya andra skor och modeller som verkat intressantare

     Svara
     1. Martina

      Jo,det är sant.Vi har även Nike och Hoka som favoriter men som vinterskor,med dubbar gillar jag asics jättebra.
      Hoppas du haft en fin julhelg hittills!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *