Decembermål avklarat

Sex och halv kilometer löpning idag och därmed är mitt decembermål avklarat. Över sextio kilometer löpning i december och över 1100 på hela året. Det är jag nöjd med. Jag ska skriva ett skilt inlägg om träningen under 2022 där det även handlar om annat än löpning. För jag har ju faktiskt tränat annat också.

decmbermål avklarat

Det känns så skönt att ha ett avklarat decembermål. Det trodde jag nästan inte att jag skulle fixa där i coronadimman i november. Då såg det mörkt ut. Jag var trött och sliten, men plötsligt vände det bara. Jag kunde träna på som vanligt och som jag ville och bestämde mig för att göra en satsning i alla fall. Tur var väl det.

Det är alltid roligt att kunna avsluta på topp. Veta att jag kan springa långt. Eller långt har jag väl inte sprungit, men mycket. Jag kan få till mängd på en månad, även om det varit väldigt (!) mycket på jobbet. Långa, bråda dagar där jag varit trött och sliten när jag kommit hem. Skulle jag inte haft mitt mål, hade jag säkert däckat på soffan. Och säkert varit ännu tröttare. Jag blir ändå piggare av att springa, det ger mig energi.

Nu ska jag ännu träna ett styrkepass imorgon innan jag avslutar träningsåret 2022. Vem hade trott att styrketräning är det sista jag tränar på året? På söndagen däremot planerar jag att springa igen. Man måste ju ändå börja året på bästa sätt 🙂

 

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *