En liten klagovisa

Jag kom på vad det var jag skulle skriva om förra veckan, eftersom samma sak hände idag igen. Eller egentligen har det hänt fler gånger, men nu blir det en liten klagovisa. Jag vet inte om det är fel på min telefon med Spotify, med min pulsklocka eller med mina hörlurar. Men något är det med kombinationen av alla tre som inte kommer överens när jag springer eller går.

Tidigare stängde musiken (och podd också, så Spotify) av sig när klockan pep till för varje kilometer. Inte varje och inte med någon logik. Ibland först vid kilometer fyra, ibland redan vid första kilometern. Fram med telefonen och på med play igen. Nu stänger den inte av sig, men sänker volymen. Ifall jag redan är på max för att mina kära lurar bara fungerar med den ena, så kan jag inte höja mer. Jag förstår inte vad jag ska göra, för tydligen är det ett allmänt problem. Jag fick nämligen en kommentar om att den har samma problem.

en liten klagovisa

Det måste ju vara något i inställningarna. När jag testade olika saker, lyckades jag bara stänga av aviseringarna helt. Jag vill ändå ha meddelande vid varje kilometer, jag vill bara att det inte ska påverka musiken. Det är ju lagom irriterande att ta fram telefonen hela tiden för att trycka på play.

Det ska i och för sig gå att lyssna på Spotify via klockan också, men så långt har jag inte kommit. Då behöver jag antingen premium, eller ladda ner musik till klockan. Och kanske jag ändå vill ha telefonen med.

Hur har din vecka börjat? Min börjar med en klagovisa.

0

2 tankar kring ”En liten klagovisa

 1. Frido

  Man blir så sur när tekniken sviker! Så ska man hålla på och greja med det medan man springer eller ännu värre att man hamnar stanna. Jag har telefonen i ett bälte i en ficka och det är svinjobbigt att ta ut den och sätta in den tillbaka om det behövs under turen. Jag kan inte hjälpa men jag säger: jag fattar!
  Jag är sjuk – igen. Historiens sämsta höst/vinter/vår hälsomässigt! Jag som skulle börja öka på med springande!

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag brukar springa med telefonen i fickan ifall jag har jacka, men nu när det blir varmare tror jag att jag måste plocka fram mitt midjebälte igen. Då blir det ännu jobbigare att ta fram telefonen för att justera och fixa tekniken. Usch!

   Krya på dig!!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *