Hur får man yogan till en rutin?

Jag är världssämst på att stretcha. Jag försöker inte ens låtsas mer att jag gör yoga. Det blir helt enkelt inte av, även om jag tycker att det är skönt när jag väl gör det. Skönt och välbehövligt. Jag vet ju att jag borde göra det oftare, få yogan till en rutin. Nu en vecka innan maraton försöker jag i alla fall stretcha lite. Mjuka upp mina muskler och hålla igång kroppen. Nu när jag faktiskt har tid till det, när jag inte ska träna något annat mer. Bara tre ynka löppass till.

Baksida lår och rumpan är värst. De behöver mest kärlek och omvårdnad. Musslan, duvan och draken är favoriter. Jag fattar inte hur jag har så svårt att få till det. Det tar inte många minuter. Hur många minuter om dagen kollar jag liksom inte på Youtube. Minuter som jag kunde använda till att stretcha lite. Eller stretcha och kolla på Youtube samtidigt.

Jag tänker inte ens låtsas som att jag ska skärpa mig. Jag vet att det inte kommer att hända 🙂 Nu innan maraton, gör jag ett ryck, men sen vet jag att jag kommer att strunta i det igen. Kanske lite efter maraton ännu, men sen tar löpningen och annan träning över igen.

hur får man yogan till en rutin?

Har du några bra tips? Hur får man yogan till en rutin? Ifall man nu vill det? Jag tycker att det fungerat bäst för mig när jag haft en utmaning. Yogaeverydamnday eller någon av Adrienes utmaningar. Fast i och för sig har jag fortfarande Dedicate på hälft…

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *