Höstlistan 2023

Jag är inte redo för höst ännu, men det är bara att inse fakta. Hösten är här. Jag hoppas på en solig och fin höst, mycket utevistelse. Regn och rusk, nej tack. Så ny årstid, ny lista. Höstlistan 2023, samma lista som tidigare.

brorundan Pargas

Höstlistan 2023

Vill fokusera på
Jag är lite kluven här. Jag känner mig inte riktigt klar med löpningen ännu och skulle gärna fokusera på snabbhet. Korta, snabba pass. Samtidigt vill jag också fokusera mer på styrketräning. Jag har faktiskt varit jätteduktig och hållit igång min styrketräning, men det är ändå en annan sak att träna på gym med tyngre vikter eller träna hemma. Jag vet att om jag börjar träna mer tyngre styrka, blir jag trött i benen, och då är det svårt att få till snabba löppass med en bra känsla.

Vill ha mer av
Socialt liv. Kompisträffar, restaurangbesök, promenader med Charlie. Jag vill höstmysa, men jag vill inte bara sitta hemma heller.

höstlistan 2023

Vill ha mindre av
Jobbstress.

Vill titta på
Masterchef Australia hänger med fortfarande. Det är nog det bästa programmet på tv. Jösses så jag blir imponerad, och inspirerad.

Vill lyssna på
Poddar.

Vill läsa
Jag är med i bokklubben igen, så jag kommer säkert att få läsa en massa böcker som jag inte skulle välja själv.

Vill ha på mig
Vill ha en ny vinterkappa, en beige villakangastakki som slutar ovanför knäna. Jag vill också ha tröjor i orange eller vinrött. Men lär väl bara gå omkring i träningskläder.

en promenad i solen

Vill lära mig
Simma. Jag hoppas så att det ordnas en fortsättningskurs i simteknik nu på hösten och att jag har möjlighet att gå. Den första kursen gav mig massor, och nu vill jag utvecklas.

Vill hänga på
Stugan. Oj så jag ska höstmysa med ljus och eld i spisen.

höstlistan 2023

Vill dricka
Rödvin förstås.

Vill äta
Hoppas på mycket kantareller på stugan, vill äta svamprisotto. Pumpa i alla former. Citrusfrukter och persimoner. Grytor, pasta och soppa. Ostbrickor. Och så det där rödvinet till. Och godis, vill alltid äta godis.

höstlistan 2023

Utflykter och resmål
Drömmer fortfarande om en julresa till Tallinn. Gå på julmarknad och dricka glögg.

 

1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *