Veckans långpass

Idag var det då dags för det efterlängtade veckans långpass. Det var ju meningen att jag skulle springa långpass förra söndagen, men det blev inte av. Så idag var det då försök nummer två. Och tja… det gick väl lite bättre den här gången. Siktade på 15 km, det blev 13,5. Det får klassas som godkänt, men inte riktigt vad jag hoppades på. Första nio kilometer gick lätt, jag hade bra fart och allt kändes bra. Sen efter det blev det TUNGT. Jag vet inte vad som hände där egentligen, benen bara dog och det började göra sjukt överallt. Mestadels i benen och höften. Jag vet inte om det var motvinden som gjorde att det blev tungt, hade jag börjat för hårt, värmen, hungrig, törstig?! Eller kanske en kombination av allt, jobbigt var det iaf.

Sen förhandlade jag mig själv hela tiden. Om jag springer en kilometer ännu, sen får jag gå, springer jag till den stolpen, sen får jag gå…. Tillsist hade jag sprungit ytterligare 3 kilometer med att tänka så. Tog en liten fotopaus på en bro, vädret var jättebra igen en gång. Det är lyx att vara ledig mitt på dagen och kunna springa då. Efter fotopausen sprang jag ytterligare lite på en kilometer och sen fick det räcka. Mitt pannben var inte det starkaste idag.

Featured image

Fint väder iaf

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *