Distansrekord utan musik

Som jag redan tidigare har nämnt så springer jag alltid med musik, men nu försöker jag avvänja mig från det. Idag sprang jag det längsta jag någonsin gjort UTAN musik. Det blev lite över tio kilometer. Sakta, men säkert så går det bättre utan.

Idag gick mitt springande dessutom betydligt bättre än sist. Jag var nästan på min normala nivå och jag blev riktigt förvånad över hur lätt det kändes. Helt en annan känsla än vad jag hade på torsdagen. Så förhoppningsvis är jag tillbaka nu.

Den här veckan blev det igen tre pass löpning och ett pass styrka. Nästa vecka borde iaf erbjuda mer möjlighet till träning. Då jobbar jag mestadels morgontur  och dessutom har jag helgen ledig. Så siktar igen på att öka antalet löppass till fyra och fortsätta med min styrketräning. Jag hade knappt någon träningsvärk alls den här gången, lite i armarna bara. Så det tar sig, skönt!

Featured image

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *