Det tar sig…

De senaste passen jag sprungit så har löpningen gått bättre igen. Jag hoppas att det bara var förra veckan som jag var inne i en liten svacka. Idag sprang jag samma intervallpass som förra tisdagen, dock inte samma sträcka/rutt så det går väl inte helt att jämföra. Det blev mina trogna pyramidintervaller, 1-2-3-4-3-2-1. Idag var känslan mycket  bättre än förra veckan, det kändes som om jag hade kraft i benen att trycka på. Så kanske min styrketräning märks…

Det ger iaf motivation att fortsätta. ifall jag redan märker skillnad efter två styrketräningsgånger, så tänk hur mycket skillnad jag måste märka om säg två månader? Idag blev medelfarten 5:50 och förra veckan var det 6:00. 5:50 är okej för att vara jag, det är inte toppform ännu, men det börjar närma sig iaf. Jag skulle ju vilja höja min nivå ett snäpp och inte alltid traggla på där vid en 5:40-6:10. Jag skulle vilja ligga där på en 5:10-5:30 (eller snabbare, men man måste väl vara realistisk också) utan att det känns kräkjobbigt. Så jag kämpar på med mina intervaller även om det är jobbigt ibland.

Annars då… Jag väntar på sommarvärme, som tur så ska jag på solsemester i augusti. Tack och lov så var vi förutseende och bokade redan i mars, det är knappast så lätt att få nå billiga resor nu när sommaren har varit som den varit. Ikväll blir det ännu en promenad med sambon, eftersom det verkar som om det inte skulle regna ikväll. Men nu när jag skriver det så gör det ju garanterat det. (Som vanligt).

Featured image

Typiskt väder

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *