Jag gillar att laga mat och tar alltid tacksamt emot nya recept att testa. Jag vill även dela med mig av recept som jag tycker om . Detta är ett recept som passar lika bra att laga en onsdagskväll som vid ett festligare tillfälle. Det är snabbt och enkelt att laga och kräver inte mycket förberedelse. I give you: Mangokyckling med (blå)mögelost
Du behöver: (4 port)
1 lök
ca. 500 g kycklingfilé
salt, svartpeppar
1 burk mango i sockerlag
2 dl grädde av valfri sort
ca 75 g blåmögelost
persilja
Strimla löken. Skär kycklingen i fyra delar. Lägg löken och kycklingen i en ugnsform. Salta och peppra. Tänk på att mögelosten är saltig.
Skär mangon i små bitar och tillsätt i ugnsformen. Tillsätt även grädden och smulad ost.
Grädda i 200 grader i mitten av ugnen i ca 30 minuter. Strö över rikligt med hackad persilja. Servera med valfritt tillbehör såsom ris, couscous…
0