Zumba

Imorgon startar höstens zumbakurs. Jag har gått de två senaste åren och verkligen tyckt om det, men i år är det ny instruktör. Jag har varit lite tveksam ifall jag skall gå i år igen, men har nu till slut bestämt mig för att testa. Det finns prova-på-pass som man får gå gratis och det tänkte jag utnyttja imorgon. Gillar jag inte den nya instruktören så kostar det mig inget och gillar jag henne så anmäler jag mig till kursen i efterhand. Smart va?

Jag hoppas så att jag även gillar den nya instruktören, för jag gillar zumba. För mig så hänger mycket på instruktören ifall jag gillar en gruppträning eller inte. Vad det är för musik, hur ”stämningen” är osv, ifall vi klickar helt enkelt.

Jag är i alla fall jätteivrig på att börja. Gissningsvis kommer det att vara proppfullt i salen, så som det alltid är när hösten kommer (och i januari). Sen i november när regnet vräker ner och det är mörkt ute, är det bara sju kvar…

Image result for zumba logo

0

0 tankar kring ”Zumba

  1. Pingback: Hur blev det med zumban? | hopihopi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *