Hur blev det med zumban?

För ett tag sedan skrev jag om att jag skulle testa på zumba igen. Eftersom det var ny instruktör för i år, så hade jag inte anmält mig till kursen utan jag skulle testa ifall jag gillade den nya. Och sedan först bestämma mig och i så fall anmäla mig i efterhand.

Nå, hur blev det? Tyvärr blev det ingen fortsättning på zumban för min del. Det var inte alls lika kul med den nya instruktören, det var nästan tråkigt. Det var ganska monotona rörelser, jag gillade inte musiken, jag blev knappt svettig… Inte min grej helt enkelt, vilket är så tråkigt för jag har verkligen gillat zumba.

Jag vet med mig själv att jag kanske inte har gett det en ärlig chans, eftersom jag verkligen tyckte om den förra instruktören. Så jag kanske jämför för mycket med henne. Det skulle säkert ha blivit bättre efter ett par gånger, när jag kommit in i det hela mer. Men då måste jag ju anmäla mig till kursen. Och efter första gången så hade jag helt enkelt ingen lust. Då tränar jag hellre annat.

2015-06-25 17.08.39

Back in the day, jag är den med rosa top

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *