Träningsplan vecka 38

Nu är det ju redan tisdag, men tänkte i alla fall försöka knåpa ihop någon form av träningsplan för den här veckan. Om sanningen ska fram är det främst för min egen skull, jag har nämligen ingen plan för den här veckan. Jag tänkte att ifall jag ska skriva ett inlägg om det, så blir jag tvungen att fundera lite i alla fall.

Den här veckan kommer antagligen att bli en lite lättare träningsvecka. Jag kände att jag behövde en vilodag efter söndagens långpass, så igår blev det ingen träning. På lördagen blir det kräftskiva med familjen och innan dess jobb, så då hinner jag inte träna. Och på söndagen *harkel*, kanske jag inte vill träna med tanke på kräftskivan dagen innan.

Då återstår bara tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Idag blev det ett styrkepass, som garanterat kommer att kännas av imorgon. Så kanske vila på onsdagen också? På torsdag och fredag tänker jag mig löpning. Ett lite längre pass och ett lite snabbare.

Se, det var inte så svårt. Jag har en plan.

2016-09-20-14-50-29

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *