Tänk om jag tappar allt?

Om en vecka vid den här tiden sitter jag på ett flygplan på väg till Australien. Idag har jag äntligen tagit itu med packningen och det första jag packade ner var träningskläder. Det var det lättaste att bestämma mig för vilka, shortsen och linnen. Det har lovats varmt väder och jag klagar inte.

Men… Träningen då? Jag tycker att det är jobbigt att springa i värmen i Finland på sommaren, och då snackar vi om 20-25 grader. Hur tusan ska jag klara av att springa i betydligt varmare temperaturer, upp mot 40 grader? Jag har planerat in resan som återhämtningsveckor, men jag vill ändå träna något. Två veckor utan träning alls, gör mig nojig.

Tänk om jag tappar allt? Just precis som mina löprundor har börjat fungera pulsmässigt. Igår sprang jag knappa åtta kilometer och medelpulsen var 142 och farten 7:35. Det är sjunde (!!) passet på rad jag sprang som jag tänkte att yes! äntligen börjar jag se resultat av allt slit med att springa med lågpuls.

Jag vill inte avbryta träningen nu när jag äntligen hittat ett flow. Samtidigt vet jag ju att återhämtning är bra och vi kommer självklart att röra på oss under semestern. Dessutom borde i alla fall två av tre hotell vi bokat ha gym. Så det finns den möjligheten förstås.

Meh! Lite nojig är jag.

2017-01-22-11-39-26

0

0 tankar kring ”Tänk om jag tappar allt?

  1. Åsa

    DU KOMMER INTE ATT TAPPA ALLT!!! Jag lovar! Kanske är benen och kroppen lite seg en tur eller två, sedan är du på banan igen.
    Och vad helt UNDERBART att höra att lågpulsframgångarna fortsätter!
    Ha nu en superhärlig resa!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *