Stark

Jag gillar att känna mig stark, men när man inte gjort styrketräning på över en månad får man lida för det. Jag hade gissat att det skulle vara tungt igår och att jag inte skulle känna mig speciellt stark under övningarna, och jag fick rätt. Hela kroppen skakade när jag var klar och träningsvärken idag är ett faktum. Jag har på känn att det bara kommer att bli värre ännu…

Igår efter jobbet gjorde jag mitt trusted P90X ben program. Jag hade inte inspiration till att hitta på egna övningar, utan jag valde att bara följa med programmet och instruktionerna. Jag har gjort programmet så många gånger att jag knappt behöver titta på det. Jag vet i vilken ordning övningarna kommer och vad som sägs, men vill ändå ha på det i bakgrunden. Det är lättare när någon säger fem till, och då gör jag fem till, även om jag känner mig trött. Hade jag gjort själv, hade jag säkert slutat. Jag gillar programmet, eftersom det är en bra variation av övningar, och just för att det är så enkelt att bara följa med. Perfekt när jag inte har någon inspiration och behöver en knuff och en typ som skriker i bakgrunden. ”You can do it, come on”

Nu ska jag ta tag i styrkan igen och inte försumma den. Jag vet ju hur viktig den är för löpningen och för att hålla mig skadefri. Dessutom gillar jag känslan av att vara stark och orka lyfta tungt. Igår blev det baby vikterna, men det finns i alla fall rum för förbättring 🙂 Nu gäller det att få in styrketräningen till en rutin igen, ett pass i veckan vill jag få till. Det är vad jag har gjort tidigare och det har fungerat bra för mig.

havet

Trevlig helg år er alla!

0

2 tankar kring ”Stark

    1. hopihopi Inläggsförfattare

      Det är jobbigt att vara sjuk, jag blir alltid så rastlös av det. Men snart är du på banan igen och kan träna 🙂

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *