Fröken tröttmössa

Igår var det dags för den årliga julfesten med jobbet. Som det brukar hade jag först ingen större lust att delta och det hela slutade med att jag hade hur kul som helst. Idag är stämningen därefter, jag är trött, oh so trött. Jag var hemma strax efter halv fyra på natten och steg upp halv tio. Jag hade varit trött även utan alkohol, men det är klart att det inte hjälper saken att jag drack igår. Inte så mycket och faktiskt mest vatten, men det kan väl hända att det slank ner en cosmopolitan eller två…

Det var i alla fall kul, maten var god, stämningen på topp och tomten var snäll. Och vi sjöng karaoke… Vi skrålade alla för fulla muggar. Stackars, stackars andra människor i restaurangen 🙂 Även om vi var i ett avskilt rum, tror jag nog att andra människor också fick ”njuta” av vår skönsång. Efter karaoken fortsatte kvällen ännu ut i Åbos nattliv där jag konstaterade att jag inte är ung längre. Eller så var det bara fel på stället. Inte alls min stil av ställe, inte min typ av musik och alldeles för stökigt och högljutt för min smak.

Idag blir det ingen träning, men det hade jag inte räknat med heller. Jag visste att det den här veckan skulle bli svårt att få till träningen. Jag är nöjd med de tre träningspass jag gjort den här veckan. Det blev två pass löpning och en omgång styrka. Nästa vecka räknar jag med att kunna träna normalt igen och det borde vara lättare att få till träningen. Jag har bättre turer på jobbet och är ledig hela helgen. All tid i världen till träning med andra ord. Jag ser framemot att träna hårdare igen. Jag har haft två veckor med mindre träning, men nu känner jag mig redo.

0

6 tankar kring ”Fröken tröttmössa

  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Det är kanske något med de låga förväntningarna som gör att det blir kul till sist. Att man blir positivt överraskad 🙂

   Svara
 1. Madelene

  Brukar alltid bli kul när jag väl kommer iväg men alkoholen tåls inte lika bra som under studietiden. Undra vad det kan säga en?! (he he). Unna dig lite vila!

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Som tur har man kanske blivit klokare med åldern och insett hur mycket alkohol man tål eller inte tål 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *