Träningsplaner vecka 46

Det har varit tomt med träningsplaner här på bloggen, främst för att jag inte haft någon plan. Jag har mest tränat på känsla och inte haft någon tanke om vilket pass jag ska göra vilken dag. Nu tycker jag att det är dags att jag gör upp en struktur i träningen igen. Jag ska börja planera mina pass bättre. Den här veckan är en normal vecka. Jag ska jobba på som vanligt, men det är inget extra inplanerat som julfester med jobbet som gör träningen svårare att få till.

träningsplaner vecka 46

Träningsplaner vecka 46:

Måndag: yoga
Tisdag: löpning, distanspass
Onsdag: vila
Torsdag: löpning, längre distanspass
Fredag: styrketräning
Lördag: vila
Söndag: löpning, distanspass

På torsdagen är jag ledig från jobbet och då tänker jag mig att jag ska få till ett långpass löpning. Jag vill gärna springa längre än tio kilometer. Gårdagens 9 kilometer kändes lätt och jag vill igen öka på mängden. De övriga löppassen är vanliga distanspass, men jag vill springa 25 km totalt den här veckan. Det känns inte alls omöjligt. Ifall jag springer säg 11 kilometer på torsdagen och så två distanspass på det på 8 och 6 kilometer, då blir det 25 totalt. Easy peasy, i teorin i alla fall.

I övrigt vill jag hålla igång styrketräningen och yogan. Inte tumma på det nu när löpningen känns bättre och allt rullar på igen.

Det här känns som en realistisk plan och en som inte borde vara svår att genomföra. Förstås kan det alltid hända någon oväntat, men det är sådant jag inte kan påverka. Det känns skönt att inleda måndagen och den nya veckan med en klar plan över träningen.

Nu kör vi!

 

 

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *