yogaeverydamnday

Har ni sett hashtaggen yogaeverydamnday? Jag som just skrev om att jag inte var så bra på yoga som jag trodde sen heller, råkade komma över den på instagram. Jag tänkte genast, perfekt, det tänker jag göra. Inte varje dag i all oändlighet, men jag tänker mig en 30 dagars utmaning med start den 1 december. Jag har redan letat upp lämpligt program från youtube med min favoritinstruktör, Adriene. Hon har ett färdigt upplägg, 30 days of yoga, och det har jag tänkt följa.

yogaeverydamnday

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med min övriga träning bara. Jag vill ju förstås springa och träna styrka också, men vet inte hur jag ska få allt att passa ihop. Vad jag snabbt kollade genom programmet, verkade det som om det fanns olika längds program. Vissa var 15 minuter, medan andra dagar 30 minuter eller mer. Jag tänker mig att de dagar yogan är kortare, kan jag springa först och avsluta med yogan. Det är skönt att sträcka ut kroppen efter en löprunda, eftersom jag tenderar att bli stel. Eller börja med yoga på morgonen och träna styrka på kvällen.

Jag kommer säkert att få till det på något sätt. Jag ser med iver framemot vad som händer i kroppen genom att yoga varje dag. Blir jag bättre, mindre stel, rörligare… Jag tycker ju att jag ser en förbättring när jag bara gjort det en gång i veckan. Dessutom blir det är bra sak att göra inför jul. Jag menar adventskalender i alla ära, men yogaeverydamnday är ju mycket coolare 😉

Vem är med mig?

  Gilla

4 kommentarer

 1. Kanske det, kanske. Frågan är om jag hinner… Men jag skulle kunna göra ett försök!

  • hopihopi

   28 november, 2017 at 12:57

   Kul! Jag får också se hur jag hinner alla dagar, men tanken är att jag ska göra varje dag

 2. Jag tror faktiskt att jag också ska göra det, hela december! Min yoga håller bara på till första veckan i december, och sen är det paus så då skulle det ju passa bra att jag har ett eget upplägg. Jag tänker mig att bara solhälsningen kan räcka vissa dagar, huvudsaken är att det blir något lite varje dag. Tack för tipset, december får bli #yogaeverydamnday!

  • hopihopi

   28 november, 2017 at 22:20

   Jag siktar också på att göra något litet varje dag. Det behöver inte vara så avancerat eller långt, men ens något

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2018 Hopihopi

Tema av Anders NorenUpp ↑