Imorgon startar min yogautmaning och jag är taggad. Det känns som om det är länge sedan jag följde något program och hade en plan med min träning. Jag brukar sällan ha det annars, bara om jag ska springa lopp. Då brukar jag strukturera upp träningen och fokusera mer. Nu har jag mest tränat kravlöst och det jag känt för. Vilket är skönt och välbehövligt det också, men det ska ändå bli kul att följa ett specifikt program och se vad det ger mig.

Idag blev det ett styrketräningspass för att ha det gjort innan utmaningen börjar. Det blev ett kort pass på knappa 30 minuter. Idag körde jag med kroppsvikt och med många repetitioner. Mycket övningar för ben, knäböj, utfall, höftlyft osv. Jag hoppas att jag inte får alltför mycket träningsvärk lagom till min yogautmaning. Fast benövningar tenderar alltid att ge träningsvärk oberoende om jag gör med vikter eller utan. Även om jag gjort min styrketräning regelbundet nu, tycker jag att jag fortfarande alltid får träningsvärk.

Imorgon är det också första december. Årets tråkigaste månad är därmed slut och jag jag kan börjar fixa inför julen. Jag har handlat några julklappar redan, även åt mig själv. Jag har länge spanat efter underställsshorts och jag hittade ett par på Sportamore. Det kan tänkas att jag även  samtidigt köpte lite andra grejer. Jag köpte nya löparvantar åt mig och ett till pannband. Det behövs alltid. Speciellt vantarna hoppas jag att skall vara bra. Jag fryser alltid om händerna och har inte ännu lyckats hitta ett par som jag är nöjd med. Jag tycker alla mina vantar är för kalla. Dessa vantar blev jag tipsad om att skall vara bra för såna som fryser. 

Spännande tider vi lever i 🙂

  Gilla