Värsta största resfebern

Jag har suttit och kollat igenom mina gamla inlägg och funderar ifall jag ska skriva en årsresumé för året eller ej. För ett år sedan längtade jag till vår resa till Australien och drömde mig bort till solen och värmen. Nu är känslan samma förutom att vi inte har någon inplanerad resa. Eller okej, vi ska till Stockholm i början av januari, men det räknas liksom inte. Jag vill ha sol, värme, upplevelser, god mat och dryck… Jag vill se världen helt enkelt.

resfebern
Vi brukar alltid ha någon resa planerad
. Om inte vart vi ska resa, så när, eller vad vi vill resa till. Nu har vi inga planer. Resfebern börjar komma igen och jag längtar bort. Jag inser också att vi kanske reser mer än medelsvensson. I år har vi varit till 9 olika länder, 10 om man räknar Finland och 11 ifall man räknar med mellanlandningen på flygfältet. Jag vet att det finns människor som inte har varit till nio länder under en livstid.

Vi är lyckligt lottade som har ekonomiska möjligheter och annars också har chansen att resa. Jag vet det. Drömmar får man i alla fall. Just nu drömmer jag. Mannen i huset får erbjudanden om busniess class flygbiljetter till olika ställen i världen och kollar på flygplansmodeller på youtube. Jag googlar olika lopp i världen jag vill springa och kollar mest på travel channel. Jag vill till Italien på våren, Indien var kul, USA lockar, Jamaica…

Nån som vill vara kattvakt kanske? De är så snälla så 😉 Milli bits bara lite och Manda äter mest. Lättskötta och söta är de. Söndrar inget, busar inget, sover nätterna igenom, kan hjälpa till med om ni har mycket möss eller fåglar… 🙂  Någon intresserad?

 

 

0

2 tankar kring ”Värsta största resfebern

 1. Madelene

  Det där med resfebern känns igen men maken är inte lika resgalen som jag. Tyvärr!Jag hade gärna haft fler resor inplanerade än de (futtiga säger jag) 4 som är planen just nu. Lobbar just nu för en sommarresa i vårt egna land. Katterna kan jag ta hand om, skicka de över pölen bara ;).

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Vi är som tur båda lika intresserade av att resa. Det är vad vi väljer att lägga våra pengar på 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *