Repeat

Det här börjar ju bli en aningens tjatigt… Jag har yogat igen, utmaningen fortsätter och det är fortfarande precis lika skönt. Yada yada liksom. Det känns som om jag inte bloggar om annat för tillfället. Samtidigt är det ungefär det enda jag gör i träningsväg för tillfället. Hur mycket jag än vill springa, blir det inte mycket löpning nu. Jobbet tar väldigt mycket tid så här innan jul och när jag kommer hem finns det inte mycket tid över. Knappt att jag får till mina yogapass. Absolut inte båda yoga och löpning.

utmaningen fortsätter

Nu har det faktiskt blivit några dagar att jag antingen gjort mina yogapass i kapp eller i förtid. Idag gjorde jag både gårdagens och dagens video. Igår jobbade jag från 10 till 20 och lägg till nästan två timmar arbetsresa på det. Så nej, ingen yoga igår. Även om videon bara var 17 minuter. Idag hade jag tiden (och ron) att göra två videon i rad. Så skönt och precis vad jag behövde efter en lång och stressig dag på jobbet.

Jag börjar märka en förbättring nu tycker jag. Idag hade jag konstigt mycket ro i kroppen och kunde koncentrera mig genom båda videorna. Downward dog går bättre och bättre och fasiken att jag ska ha hälarna i marken innan utmaningen är slut. Jag är i alla fall bra mycket närmare nu än när jag startade utmaningen för 17 dagar sedan. Idag hittade jag lugnet, fokus och andningen. Ibland är jag inte ens nära och jag blir bara frustrerad.

Nu borde jag kunna göra mina videon som planerat de kommande tre dagarna. Det kan tänkas att jag får fuska igen och göra flera videon per dag. Resten av veckan kommer nämligen bli hektisk på jobbet och jag vet inte hur jag ska få till min yoga. Jag kommer att jobba långa dagar och jag vet inte vad som är bättre. Stiga upp tidigt för att yoga på morgonen eller yoga efter jobbet, typ tio på kvällen. Eller bara göra flera videon per dag.

Tips?

0

2 tankar kring ”Repeat

 1. Löpar-Åsa

  SNYGGT!!!

  Jag vet precis. Jag har skippat ett pass, men sedan också gjort dubbla. Jag är dock noga med att tala om för mig själv att jag inte gör det att vara duktig, utan för att jag inte kan låta bli!

  Om jag skulle vara ”tvungen” att klämma in ett pass skulle jag göra det på kvällen och sen gå och lägga mig. Jag fixar inte att gå upp tidigare!

  Vet du vad jag planerar? Jag åker snart upp till Norrbotten för att fira jul och då hoppas jag på inte mindre än TVÅ pass om dagen, i alla fall vissa dagar! Jag tänker testa Brett Larkins 18-dagars-utmaning. 🙂

  Löpning? Vad är det???

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag var tvungen att kolla vad för pass du planerar till näst. Min spontana reaktion var jaaa, jag hänger också på.
   Men när ska jag springa då? Jag vill ju springa, även om jag gillar yogan väldigt mycket för tillfället. Och jag har insett att jag inte hinner med båda. Den nya serien verkade dessutom ha längre pass. Nästan 35 minuter varje dag…

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *