Fredagstipset

När man hittar något bra, ska man dela med sig. Här kommer dagens goda gärning och mitt tips för dagen. Youtube. Okej, alla vet väl om vad youtube är, men det finns faktiskt mer där än bara gulliga kattvideon. Tidigare har jag t.ex upptäckt yogan via youtube och nu är det dags för nästa grej. TRX hemmaträningsvideon.

trx band

Gammal och suddig bild

Jag fick ju TRX band till julklapp och har använt mig av dem när jag tränat styrka. Jag har inte använt såna tidigare och vet väl egentligen inte hur man gör. Eller, jag fattar ju vad jag ska göra, men jag kan typ två övningar och brukar mest köra på känsla. Jag vill inte göra fel och lära mig fel teknik från början. Nu har jag i alla fall tagit tag i saken och lärt mig grunderna och fått tips och trix. Allt från youtube. Nu säger jag inte att allt som finns där är sant och vissa grejer ska man ta med en nypa salt. Men just i det här fallet tycker jag att det har hjälpt mig mycket. Olika nybörjarvideon till TRX band, hela träningsupplägg och ”bästa övningarna ” osv.

Den där plankövningen t.ex med TRX band… Det känns kan jag lova 🙂 Det var skakigt, det var tungt, jag var flåsig, men det kändes på de rätta ställena. Tidigare när jag gjort olika plankövningar, har jag varit osäker på om jag gör rätt eller inte. Här kan du nästan inte göra fel och det bränner till i magmusklerna direkt. Tips nummer två. Planka med TRX. Sen när jag blir riktigt bra vill jag kunna det här.

 

 

0

2 tankar kring ”Fredagstipset

 1. Märta

  Den där på videon såg riktigt bra (och tuff) ut! Den måste jag testa på gymmet. Har inget TRX hemma tyvärr, så det får bli på gymmet där andra besökare har chansen att se när man kraschar på näsan i piken 🙂

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag har inte vågat testa det ännu. Det verkar så jobbigt och jag tror inte att min styrka är riktigt där ännu. Som tur kan jag i alla fall testa lugnt i hemmamiljö sedan när jag känner mig redo 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *