Lördags länkkärlek

When in doubt, länka till andra. Finns det ett sånt ordspråk? Det borde göra det i alla fall. Blogginspirationen tryter lite för tillfället, utan att jag egentligen vet varför. Jag tränar ju och borde kunna hitta inspiration till att skriva om det. Istället bjuder jag på lite länkkärlek, lördagskvällen till ära. För som jag skrev igår, hittar man något bra, måste man dela med sig.

De som följer mig på instagram såg redan det här i morse. Varje morgon börjar jag dagen med en shot av denna dryck. Den består av äppeljuice, pressad citron, chili, ingefära och gurkmeja. Vet inte om det hjälper mot immunförsvaret eller ej, men gott är det i alla fall. Receptet hittade jag hos Madeleine.

Maria fixar ny bloggdesign och har ny adress. Missa inte det. Hon har även gett mig inspiration till att fixa vidare på min egen blogg. Har ni märkt min nya header?

Sara skriver öppenhjärtigt om motivationsbrist och att inte finna glädjen i träningen. Även om hon sysslar med något väldigt främmande för mig, tycker jag det är modigt av henne att skriva om sina tankar och väcker även tankar i mig. Jag har följt henne länge, långt innan hon började tävla i bikini fitness och det är skönt att veta att även andra tvivlar ibland.

Hoppas ni får en fin lördag allihop!

 

 

0

6 tankar kring ”Lördags länkkärlek

 1. Maria

  Tack för länkningen! ❤️ Nu måste jag bara försöka få min header att bli som jag vill också (i mobilen ser den ut som jag vill men inte på dator eller iPad, grr!) 😉 Jag reagerade faktiskt på din nya header, fin!

  Svara
 2. Marias Memoarer

  Härligt med länkkärlek! Jag länkar gärna tillbaka till personer som gett mig inspiration till något 🙂 Den där shoten ser härligt nyttig ut! I höstas drack jag ingefärashot (ingefära, citron, honung, vatten – det var väldigt noga mer rätt temperaturer för att inte förstöra nyttigheterna), men har inte orkat koka mera, så just nu kör jag istället en ”hälso-tequila” som jag kallar det. Jag har honung toppad med en ordentlig nypa ingefära på en tesked, snabbt in i munnen och så suger jag på en citronklyfta på det. Tänk dig att honungen är vodkan och ingefäran saltet 😉 Fast mycket godare, sötman i honungen gör att det smakar mums!

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag är inte så förtjust i honung även om jag förstått att det också innehåller en massa nyttigheter. Det är alldeles för sött för min smak och klibbar sig i munnen. Om jag är riktigt sjuk, och då menar jag riktigt, kan jag dricka varmt honungsvatten för att lindra smärtan i halsen. Men det ska vara rejäl kris då 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *