Redo för träning igen

Jag vet att det är bra med vilovecka, jag vet det, men. I något skede kommer gränsen emot. Jag har knappt tränat nåt den här veckan. Yoga och ett löppass. Jag blir så jäkla rastlös. Det är en sak att vila för att jag känner att jag behöver det. Då är det skönt och jag vill inte träna. Nu vilar jag snarare i förebyggande syfte. Jag får ingen utlopp för all energi jag har i kroppen. Jag vill bara träna och med träna menar jag springa. Det hjälper inte alls när jag läser om olika lopp som springs till höger och vänster. Jag.vill.också.

Imorgon är planen ett styrketräningspass. Jag vill inte tumma på styrkan, fastän jag ska ta det lugnare den här veckan. Jag ska fokusera på benen. Kanske det blir plyometrics igen. När jag kollade i träningsdagboken märkte jag att jag brukar göra det när jag har viloveckor. Det är i alla fall ett bra sätt att få utlopp för all energi…

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *