Hjälp mig eller en frågestund

Nu behöver jag er hjälp. Jag är på väg på en resa under min semester. Har jag nämnt det förresten? Jag ska till Kroatien… Jag antar att jag inte kommer att ha lika bra möjligheter till att blogga under resan och jag vill inte förstöra min bloggstreak. Därför tänker jag tidsinställa några inlägg. Vad vill ni läsa om?

hjälp mig

Ska jag kanske ha något recept? Vilket i och för sig förutsätter att jag äter något annat än sallad och grillad svamp den närmsta tiden…

Ska jag skriva om mina tankar om maraton?

Hur jag (planerar att) tränar under semestern?

Mina favoritresmål? Vart jag inte vill resa?

Eller något helt annat? Hjälp mig…

Nu har ni också chansen att ställa en massa frågor och kanske det blir ett inlägg om det. Lovar i alla fall att svara på frågorna.

Tack på förhand!

0

4 kommentarer

 1. Om du jobbat på din löp teknik eller om det är nåt som kommit naturligt? Har du haft nå skador? Hur länge har du varit i gång med att springa? Ser gärna också bilder från din resa, om du vill visa det 😊

  • hopihopi

   31 maj, 2018 at 16:02

   Tack för tips, det är helt klart ämnen jag kan ta upp 🙂 Självklart kommer det att bli en massa bilder från resan

 2. Jag vill gärna läsa om hur du tänker med träning och lopp i framtiden, alltså på lite längre sikt (fem, tio år). Siktar du på att fortsätta som du gör eller har du några nya mål och planer för din träning? Eller tar du dagen som den kommer? Jag minns att du har funderat på triathlon, vill du förverkliga det framöver? Några andra drömmar och mål du har på lång sikt?
  Utöver det här läser jag förstås gärna om allt du själv har listat ovanför också!

  • hopihopi

   1 juni, 2018 at 15:33

   Åh, så många frågor och tankar. Tack 🙂 Jag ska klura ut en massa bra svar. Bara bra för mig själv att tvingas fundera på det…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Hopihopi

Tema av Anders NorenUpp ↑