En uppdatering från Kroatien

Hej från Kroatien!

kroatien

Det är soligt, det är varmt och det finns inget att klaga över. Vattnet är kristallklart och turkost, solen skiner och maten är billig och god. Jag kommer att skriva längre inlägg om Kroatien är jag kommit hem, men ville kika in redan nu för att säga hej.

Dagarana går i samma lugna lunk. Jag stiger upp klockan sju (!!), far på en morgonjogg till stranden. Svettas halvt ihjäl, tar lite bilder till instagram. Kommer genomsvettig till bageriet som vi bor bredvid, köper några pastej liknande saker till frukost genom att peka och prata kroppsspråk. Flickan som jobbar i bageriet, hennes kunskaper i engelska är lite sådär.

Kommer hem till lägenheten med pastejer, duschar, dricker kaffe, eller okej, nescafe, äter frukost. Krämar in mig i en liter solkräm och så far vi till stranden. Sola och bada och pina colada till klockan fem ungefär. Upp till lägenheten igen. Duscha. Dricka en öl eller cider. In mot staden igen. Äta lite. Se på folk. Gå på strandpromenaden. Se på solnedgången. Och så natti natti.

Nästa dag samma sak om igen. Som sagt inget att klaga över 🙂

1

2 tankar kring ”En uppdatering från Kroatien

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *