Tips på träningsvideon

Jag har tidigare tipsat om hjälpmedel för massage och på mina favoritövningar. Den här gången tänkte jag tipsa om träningsvideon på youtube. Inte kanske specifika träningsvideon, utan snarare konton jag följer. Många av dem har jag tipsat om tidigare, men nu finns alla samlade i ett och samma inlägg.

träningsvideon på youtube

Yoga with Adriene

Adriene är nog den första personen jag började följa på youtube inom kategorin träningsvideon. Hon är fortfarande min favorit när det gäller yogan. Jag tror att jag har gillat alla hennes pass hittills. Jag har gjort hennes yogautmaningar och jag har gjort enstaka pass och videon. Alltid lika bra.

Ekhart yoga

Hmm… Kanske det här var den första jag började följa, men sedan hittade jag Adriene? Jag har inte gjort lika många pass härifrån, men gillar speciellt yoga för runners. Den återkommer jag till gång på gång.

Popsugar fitness

Det här är en nyare bekantskap för mig. Här finns allt. Det finns yoga, styrka, dans, zumba, cardio, stretch… Det är bara att välja vad jag är sugen på just den dagen och försöka hänga med. Mycket känns kanske lite fånigt att göra själv i vardagsrummet och jag har flera gånger bytt video efter några minuter för att jag inte tyckt att jag fått ut något av passet. Men det är bara att ta nästa, för det finns hur mycket som helst att välja bland.

FitForce FX

Härifrån har jag bara gjort videon för styrketräning med minband. Det gillade jag och övriga videon verkar också lovande, så jag tänker testa på fler.

Adidas women workouts

Det här blev jag tipsad om på instagram och det var så jag hittade Ida May som yogainstruktör. Sedan upptäckte jag att det fanns fler instruktörer och en massa blandade pass att välja mellan.

Vilken är din favorit på youtube?

1

2 tankar kring ”Tips på träningsvideon

 1. Fredrika

  Stort tack! Har inte möjlighet mer att träna på gym 😞 så är super med tips om att träna hemma. Har redan fallit för Adriana, efter du tipsade.

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag vet hur mycket jag själv tycker om att läsa liknande tips från andra, så jag tänkte att någon kanske har nytta av mina tips också 🙂 Kul att du gillade!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *