Yoga med Adriene

Det här kanske börjar blir en anings tjatigt, men yoga med Adriene, är min favorityoga och favoritinstruktör. Jag har testat på flera andra, de är också bra, men Adriene är nog bäst. Jag tror inte att jag någonsin blivit besviken på hennes videon. Jag vet inte vad det är med henne som gör henne så bra. Kanske är det för att hon förklarar så bra. Kanske är det för att hennes hund Benji är med i flera videon. Kanske är det för att hon har en så stor bredd och variation. Det finns alltid något som passar mig oberoende av vad jag är ute efter den dagen.

Idag efter jobbet var planen att göra ett kort yogapass. Jag ville ha ett helkroppspass med fokus på stretch. Gårdagens styrketräning sitter kvar i benen och jag ville försöka mjuka upp kroppen. Jag gick in på youtube, var annars, och skrev in typ ”yoga for legs flexibility”. Upp ploppar en massa videon och jag kollar igenom vissa med snabbspolning. Nja, inte den. Den där är för lång. Den där verkar svår. Den där har inte alls lovande kommentarer. Och så vidare. Äsch, det får bli yoga med Adriene igen.

yoga med adriene

Jag gjorde hennes yoga for flexibility video. Även om videon bara var 16 minuter, var det just det jag behövde. Baksida lår, höften, höftböjare och lite nacke och axlar på det. Precis vad jag ville ha efter ett tungt benpass igår. Såå skönt! Den här typen av yoga passar mig bra just nu. Kort, effektivt och rakt på sak. Jag tror inte att jag har tillräckligt med lugn och ro och fokus för längre pass. Jag är inte riktigt där.

1

4 kommentarer

 1. Kör med true nu o alla dagar varit lika bra 😊

  • hopihopi

   7 november, 2018 at 22:53

   Jag gillade också true 🙂 Jag är sugen på en ny yoga utmaning, jag måste kolla vad hon har för fler

   • Tog igår först true o sen en med core, tänkte göra samma i kväll. Behöver egentligen inte gå ner i vikt men vill prova weight loss också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Hopihopi

Tema av Anders NorenUpp ↑