Årets sista zumba och yogaplaner

Det känns som om jag just funderade ifall jag skulle gå på zumba i år eller inte, och idag var det redan årets sista zumba. Vart tog de här månaderna vägen? Idag meddelade instruktören att det blir en fortsättning till våren och jag tänker fortsätta gå då.

Jag har trivts bra på zumban. Det är kul, kravlöst, men jag får ändå upp pulsen och får svettas. Det är dessutom bra för mig att ha något inbokat i veckan. Just nu är min träningsmotivation på topp, men det kan svänga fort, och då är det bra med ett inplanerat pass. Det är svårare att skippa det, ifall jag skriver in det i kalendern och dessutom betalar terminsavgift för kursen.

sista zumba och yoga planer

Eftersom zumban tog slut och börjar först i mitten på januari nästa år, har jag nu tid att fokusera på annan träning. Det frigör en dag i veckan. Jag vet inte riktigt vad jag ska satsa på. Kanske jag bara fortsätter som jag gjort nu. Styrka blandat med yoga och löpning. Det har fungerat bra. Jag är lite sugen på en ny yogautmaning, men vet inte hur det blir med den saken. Kanske jag ska vänta till nästa år?

Min handled känns fortfarande av och att lägga till ännu mer yoga är kanske inte det smartaste. I fjol gjorde jag min yogautmaning i december och det var inte en bra tidpunkt att starta. Mitt i värsta julstressen på jobbet och med annat som tar uppmärksamhet. Jag vill inte ha något ”projekt” som jag bara blir stressad av och känner att jag måste göra. Jag vill yoga för att jag har tid och kunna njuta av det.

0

5 tankar kring Ӂrets sista zumba och yogaplaner

 1. Fredrika

  Kom igenom true nu o vet inte helt om jag ska prova annat eller ta det en gång till. Har så bra rutin på nu med att göra det varje kväll. Borde vara springa o träna styrka också men är stolt jag gjort yogan iallafall.

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jättebra att du gjort hela true! Adriene ha en massa andra 30 dagars utmaningar också som jag är sugen på att testa. Jag vet inte när jag ska ha tiden bara. Det verkar så enkelt i teorin, men vissa program är nästan 45 min långa och då börjar det redan kännas som ett måste och svårt att klämma in

   Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Det kommer säkert att finnas en massa julkalendrar att testa på från olika bloggar och instagramkonton. Det skulle kanske vara en bra idé

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *