Mål för 2019

Bloggvärlden och Instagram svämmar över med nyårslöften och mål för 2019. Jag har blivit inspirerad till att göra mina egna målsättningar.

mål för 2019

Mina mål för 2019 är:

Äta mer vegetariskt
Jag har haft samma nyårslöfte två år i rad nu, men det tål att upprepas. Det känns som om jag kommit bort från den vegetariska linjen. Det blir köttfärs och pasta, kyckling och ris, kyckling och pasta och köttfärssoppa. Om och om och om igen. Jag tycker ju om vegetariskt! Varför lagar jag det inte mer? Lättja, brist på inspiration, gammal (o)vana att alltid välja köttfärs… Nu ska det bli ändring på den punkten.

Göra roliga saker
Under 2019 ska jag skämma bort mig med roliga saker. Jag känner mig alltid fin och mår bra efteråt, men tycker det är dyrt. Men YOLO och sånt 🙂 Jag ska gå till frisören oftare. Jag ska gå på ansiktsbehandling/fotvård/fixa naglarna… En massage eller fyra skulle vara skönt. Äta ute på restaurang oftare, och inte bara när det är något speciellt jag vill fira. En helt vanlig tisdag, bara för att.

Göra mindre roliga saker
Som motvikt till allt det roliga jag vill göra, måste jag också ta tag i mindre roliga saker som jag bara skjuter upp. Under 2019 ska jag besöka tandläkaren. Jag ska även gå på synkontroll, för det var evigheter sedan senast. Jag ska besöka företagshälsovården angående mina fotproblem. Mina fötter ser rent ut sagt för jävliga ut efter mitt maraton. Nu ska det bli bot och bättring.

Har du några nyårslöften?
2

6 kommentarer

 1. Börja springa mer, vill ju bli ultra löpare men det längsta jag sprungit nu är 14 km.

  Har du bytheway kollat in adrienes nyaste yoga challenge? Lite längre program än det brukar vara, tyckte det var tungt, mest med att vara närvarande.

  • hopihopi

   4 januari, 2019 at 18:00

   Jag gjorde day 1 idag. Det var jobbigt… redan i början av programmet skakade armar och ben av att det var så långa ”positioner”. Bara att sitta med benen i kors var svårt, jag var tvungen att ta en dyna efter en stund. Jag kunde inte koncentrera mig till slut, jag bara väntade på att det skulle ”börja”. Jag har svårt för meditation och att sitta stilla 🙂

   • Tänker hon gjort det annorlunda denna gång, säkert efter önskemål att det är lite svårare o längre pass. Ska iallafall ge det en chans 😊

    • hopihopi

     5 januari, 2019 at 20:33

     Jag ska också ge det en chans, men knappast 30 dagar i rad. Det hinner jag inte med, istället blir det en dag här en dag där

 2. Mitt nyårslöfte är att jag ska mysträna mer, dvs packa kaffetermos i ryggsäcken när jag ska cykla, eller jogga till ett fikaställe och pausfika. Sådana grejer. Perfekt nyårslöfte tycker jag 🙂

  • hopihopi

   6 januari, 2019 at 21:38

   Ååh! Det låter som ett perfekt nyårslöfte! Kanske något jag också ska eftersträva 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2020 Hopihopi

Tema av Anders NorenUpp ↑