Löpning i sol och ledig dag

Ledig dag och löpning i sol, finns det något bättre? Jag tror inte det. Det hade varit ännu bättre, ifall jag haft pigga ben och bra flås…Det var på tunga ben jag tassade fram idag, men eftersom vädret var härligt, spelade det ingen roll. Jag vill bara fortsätta springa, även om det kändes tungt på sina håll. Jag tror att det delvis berodde på skorna. Jag hade mina icebugs igen. De är inte direkt de lättaste skor att springa i, men fästet är utmärkt och det behövs fortfarande. Det är isgator och halt.

löpning i sol

Det känns som evigheter sedan jag sprang i solsken. Jag hade till och med mina solglasögon på idag. Senast det hände, var på sommaren. Trots att solen sken, var det ganska kallt att springa. Jag tror att det också påverkade känslan i löpningen. Jag hade byltat på mig kläder enligt konstens alla regler, men det finns inget att göra för framsida lår. Det är alltid där jag fryser. De känns kalla och stela och gör att jag känner mig tung i kroppen. Klumpig, påbyltad och som om jag inte kan ta ut steget ordentligt.

Den här typens rundor är min favorit när jag springer. Lugnt, kravlöst, bra väder och massor av tid. Stanna och fota för att jag ser något fint. Inte tänka på tid, sträcka eller tempo. Bara njutspringa. Intervaller och träningsprogram hinner jag med senare, nu ska jag bara njuta. Även om det ibland kan kännas tungt och jobbigt, är det alltid värt det i alla fall. Vem vill inte springa när det är så här fint vinterväder?

 

2

3 tankar kring ”Löpning i sol och ledig dag

    1. hopihopi Inläggsförfattare

      Det är skönt med njutlöpning, men plötsligt har jag blivit sugen på att springa intervaller igen… vem är sugen på det liksom?! 🙂

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *