Yoga dedicate med Adriene

Jag har börjat på en ny trettio dagars yogautmaning. Dedicate med Adriene, vem annars. Jag har nu gjort två dagar av hittills utkomna fem avsnitt. Jag tycker att det är annorlunda yoga den här gången, än vad jag är van med Adrienes tidigare yogautmaningar. Det är längre pass med mer fokus på andning och meditation. Längre positioner och inte lika mycket flow som kanske jag vill ha.

yoga dedicate

Det är svårt för mig, men jag ska ge det en chans. Jag har trots allt bara gjort två dagar och det brukar alltid börja lugnt. Jag gjorde första videon på torsdagen och andra videon idag. Jag har ”träningsvärk” axlar och skulderblad efter torsdagen. Första tio minuterna av videon kändes det som om vi bara satt med benen i kors och skulle tänka på andningen. Hålla ryggen rak, skulderbladen bakåt, huvudet högt… Jag var tvungen att ta en dyna efter en stund, jag orkade inte sitta rakt. Såå dålig hållning har jag, att jag får träningsvärk av att bara sitta 🙂

Det är ett tecken på att jag inte få slarva med yogan. Jag har gått bakåt i utvecklingen. Då när jag gjorde min första yogautmaning kunde jag inte heller sitta utan en dyna. Mot slutet satt jag utan problem med benen i kors och nu är jag där igen att jag måste ha något under rumpan.

 

0

2 tankar kring ”Yoga dedicate med Adriene

 1. Fredrika

  Känner jag kämpar med denna challenge, vet inte helt vad det är som gör det, kanske som du skriver att det inte är samma flow.

  (Sorry jag spammar dig med kommentarer 😉)

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Kommentarer är alltid roliga 🙂
   Jag tycker också den här är svår, kanske för att det är mycket längre än vad jag är van med. Jag klarar inte av att koncentrera mig igenom hela videon, utan tankarna börjar vandra…

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *