Torsdagszumban fortsätter

Idag var det äntligen dags för torsdagszumban att fortsätta efter ett uppehåll över jul och nyår. Jag trodde inte att jag hade längtat så mycket efter det, men det är bara såå kul. Direkt musiken startar och vi börjar dansa, känner jag bara hur glad jag blir i hela kroppen och hur jag saknat det. Visst, det är lite fånigt och jag är typ yngst i gruppen, men det struntar jag i. Det är bara kul för mig. Jag går väl inte direkt dit för träningens skull, jag menar, det finns effektivare sätt ifall jag vill svettas och ta ut mig ordentligt. Torsdagszumban fyller en helt annan funktion. Roligt, socialt, njutning, musiken, dansen…

torsdagszumban fortsätter

1

2 tankar kring ”Torsdagszumban fortsätter

    1. hopihopi Inläggsförfattare

      Det som är bra med zumban, eller så är det bara min instruktör, är att det inte spelar så stor roll hur du rör dig. Det finns inte rätt eller fel. Huvudsaken är att ha kul, njuta av musiken och det faktum att du faktiskt rör på dig.

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *