Fem dagar med yoga Dedicate

Jag har nu gjort fem dagar av yoga Dedicate med Adriene. Inte fem dagar i rad, men fem pass totalt. Som vanligt när jag yogar går formen/känslan upp och ner. Idag hade jag en riktigt bra dag. Jag kunde koncentrera mig hela passet igenom. Jag hittade andningen. Jag kom in i ett bra flow och hittade lugnet. Förra gången jag yogade, på söndagen tror jag, var känslan en helt annan. Då fann jag ingen ro, jag nästan bara väntade på att videon skulle vara över. Jag kunde inte koncentrera mig, utan jag satt och funderade på en massa annat. Andningen stämde inte alls med rörelserna och jag var hela tiden fel.

När allting stämmer är det bara så skönt. Jag behöver verkligen yogan och jag känner vilken skillnad det gör. Hållningen blir bättre, spänningarna i axlarna lättar och hela kroppen blir mjukare och rörligare. Varje gång jag ökar på längden på mina löppass, blir baksida lår strama. Även om löpningen känns bra just där och då, är det inte lika kul dagen efter. Fastän jag har blivit mycket bättre på att stretcha efter långpass.

yoga dedicate

Ibland tänker jag att det skulle vara kul att testa att bara yoga i säg, en månad. För att riktigt komma in i det och se hur mycket jag kan utvecklas. Lära mig mer och gå djupare än bara göra basic yogavideon på max 20 minuter. Men sen igen tycker jag alldeles för mycket om att springa just nu för att avstå från det. Löpningen kommer alltid först, även yoga också är kul. Om man bara hade obegränsat med tid… 🙂

1

2 tankar kring ”Fem dagar med yoga Dedicate

 1. Fredrika

  Jag gav upp då jag kom till pass 5. Tog ett av hennes andra pass o så kändes det rätt igen. Dedicate var inte för mig. Men som hon själv säger, så ska man lyssna till kroppen 😊

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag har börjat gilla deidcate nu när jag har kommit in i det mer. Jag ska nog fortsätta med det tror jag 🙂 Det är tur att Adriene har så många videon, det är bara att välja och vraka vad som passar en bäst

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *